Értesítés!!!

2016.12.16-án, pénteken áramszünet miatt a szakrendeléseink és telefonos elérhetőségünk szünetel...

Bővebben

karacsonyfa-4

Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Egészségben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves betegünknek...

Bővebben

Szűrővizsgálat - 2017.01.27.

Értesítjük Önöket, hogy 2017...

Bővebben

Álomarc Cosmedica

Figyelmükbe ajánljuk Dr. Petrohai Ágnes MD. PhD...

Bővebben

Nagy sikerű rendezvény volt ismét a budoar Az egészség művészete címmel- festészettel és pezsgővel a Kistérségi Központban

Nagy sikerű rendezvény volt ismét a budoar

Az egészség művészete címmel- festészettel és pezsgővel a Kistérségi Központban

 

Az egészségtudatos életforma kialakítását célzó előadásokkal, képzőművészeti kiállítással,  különleges pezsgővel vártuk vendégeinket a II. Budoarba Kulcson, a Kistérségi Egészségügyi Központban 2017. február 10-én, délután.

A Kulcsi Kistérségi Egészségügyi Központban létrehoztunk egy VIP, szűk körű klubot- a budoart. Amelyben meghitt, hangulatos együttlétre invitálunk hölgyeket és kísérőiket.

A Napfény 200l Szociális Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezetője és a budoar háziasszonya Flaskárné Dr. Hőnigh Magdolna köszöntötte a péntek délutáni rendezvényen a vendégeket. Bevezetőjében elmondta, hogy Az egészség művészete című rendezvény a holisztikus gyógyítás terjesztését célozza.

„ Szeretnénk tudatosítani az egészségtudatos életforma kialakítását, amelyben az érintett tisztában van azzal, hogy a test, lélek, érzelmek harmonikus egysége adja egészségét és hangsúlyt fektet ennek megtartására. A megtartás eszköztárát szeretnénk bővíteni ezen a kellemes légkörben együtt töltött délutánon.”

A rendezvény háziasszonya megnyitójában felhívta a figyelmet az Egészségügyi Központ hagyományos orvoslás keretei között nyújtott szolgáltatásaira, fejlesztéseire is.

„ Ismét rendelkezésre áll bőrgyógyász szakellátás, bővült rendeléseink köre neurológiai és pszichiátriai szakrendeléssel, újdonságként kínáljuk az endoszkópos gasztroenterológiai vizsgálatok is diszkrét körülmények között, igény esetén altatásban”- mondta el Flaskárné Dr. Hőnigh Magdolna.

A rendezvényen párhuzamosan két pódiumon folytak az események. Olyan érdekes témákban-, mint az egészség megőrzése, a hatékony esztétikai kezelések titkai, a sikeres fogyókúra, testi-lelki harmónia kialakítása és megőrzése- kaptunk betekintést egyedülálló megközelítésben Dr. Mészáros Gabriellától, Kövesné Veszprémi Ritától és Banai Gyöngyitől. Mind e közben Soós Zsuzsanna festőművész jóvoltából tanúi lehettünk egy alkotás születésének. Illusztrálva, hogy a festés vagy más művészi, kreatív tevékenység a szürke hétköznapokból, a stresszel teli létből hogyan tud átlendíteni egy másik világba segítve a stresszoldást, az önmagunkkal való találkozást. A vállalkozó szelleműek kipróbálhatták a stressz oldást a helyszínen is. A nagy sikerű rendezvényt színesítette a festőművész tárlata, pezsgő kóstoló, valamint a szakértő team termékbemutatói.

A szakértői csapat szolgáltatásai március közepétől elérhetőek lesznek a központban.

16 02 0401 06 08 10 11  13 15 03  14 05 09  10