Értesítés!!!

2016.12.16-án, pénteken áramszünet miatt a szakrendeléseink és telefonos elérhetőségünk szünetel...

Bővebben

karacsonyfa-4

Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Egészségben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves betegünknek...

Bővebben

Szűrővizsgálat - 2017.01.27.

Értesítjük Önöket, hogy 2017...

Bővebben

Álomarc Cosmedica

Figyelmükbe ajánljuk Dr. Petrohai Ágnes MD. PhD...

Bővebben

Galéria

Kulcs

Kulcs község a Duna jobb oldalán Rácalmás és Adony között található. Dunaújvárostól 15 km-re északra, Budapesttől 50 km-re délre fekszik. A Duna parti település jó levegőjével, kitűnő környezeti adottságaival optimális feltételeket biztosít a szolgáltatást igénybevevők részére. A település kiemelkedően jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, színvonalát jelentősen emelte az M6-os autópálya átadása, valamint a Pentele-híd létesítése. A közúti, vasúti és vízi közlekedés legfontosabb folyosói érintik. A település mellett halad el a 6. sz. Budapest – Dunaújváros – Szekszárd – Pécs – Barcs főút. A település a Duna és a 6. sz. út között helyezkedik el.

6 Fénykép

Kulcsi Kistérségi Egészségügyi Központ - BEJÁRAT

A NAPFÉNY 2001 Szociális Szolgáltató Nonprofit Kft immár 17 éve foglalkozik járóbeteg szakellátás és egynapos sebészet üzemeltetésével.

12 Fénykép

Kulcsi Kistérségi Egészségügyi Központ - ELŐTÉR

2004. június 14-én épült meg a Kulcsi Kistérségi Egészségügyi Központ, amely modern, felszerelt épületben fogadja a gyógyulni vágyó betegeket.

10 Fénykép

Kulcsi Kistérségi Egészségügyi Központ - FOLYOSÓ

Rendeléseinkre beutaló szükséges. A társadalombiztosító által finanszírozott rendeléseinken látjuk el a területileg kistérségünkbe tartozó állandó lakosokat, ( Rácalmás, Kulcs, Adony, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Pusztaszabolcs) előzetes időpont egyeztetés után. Magánrendeléseink lakóhelytől függetlenül állnak pácienseink rendelkezésére szintén időpont egyeztetés alapján. Erre beutaló nem szükséges.

4 Fénykép

Kulcsi Kistérségi Egészségügyi Központ - VÁRÓ

A NAPFÉNY 2001 Szociális Szolgáltató Nonprofit Kft immár 17 éve foglalkozik járóbeteg szakellátás és egynapos sebészet üzemeltetésével.

3 Fénykép

Kulcsi Kistérségi Egészségügyi Központ - RENDELŐ

A NAPFÉNY 2001 Szociális Szolgáltató Nonprofit Kft a járóbeteg szakellátás vonatkozásában területi ellátási kötelezettséggel működő egészségügyi szolgáltató. A TB finanszírozott területi ellátási kötelezettség hét települést érint, egyéb települések lakosai, valamint a Dunaújvárosból kijáró betegek számára a szolgáltatások igénybevétele fizetés ellenében biztosított.

10 Fénykép