Értesítés!!!

2016.12.16-án, pénteken áramszünet miatt a szakrendeléseink és telefonos elérhetőségünk szünetel...

Bővebben

karacsonyfa-4

Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Egészségben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves betegünknek...

Bővebben

Szűrővizsgálat - 2017.01.27.

Értesítjük Önöket, hogy 2017...

Bővebben

Álomarc Cosmedica

Figyelmükbe ajánljuk Dr. Petrohai Ágnes MD. PhD...

Bővebben

Üdvözöljük a Kulcsi Kistérségi Egészségügyi Központ honlapján!

Tisztelt Látogatónk!

A Kulcsi Kistérségi Egészségügyi Központ nevében köszöntöm Önt honlapunkon.

Az Egészségügyi Központ szakorvosai és szakdolgozói parkosított környezetben, 13 szakrendelésen, korszerű felszereléssel, akadály mentesítve várja Kulcs és térsége lakosait.

Honlapunkon tájékozódhat arról, milyen TB finanszírozott és magán járóbeteg-szakrendelések, valamint egynapos sebészeti beavatkozások működnek intézményünkben, milyen feltételekkel és időpontokban vehetők azok igénybe.

Javasoljuk, hogy rendszeresen keresse fel honlapunkat, így a legfrissebb információkkal tudunk Önnek minden alkalommal szolgálni.

Honlapunkon igyekszünk megadni minden tájékoztatást Önnek, mely a gyógyulási igényékhez szükséges és érdeklődését kielégíti. Amennyiben további tájékoztatást igényel, kérjük, írjon nekünk a kulcsellatas@gmail.com email-címre, vagy az „Egészségügyi Központ, Kulcs, Rákóczi utca 139” levélcímre.

Az Egészségügyi Központ központi telefonszámán – 06/25-509-060 vagy 06/25-251-063 – is kaphat általános tájékoztatást, illetve 07,00 – 19,00 óra között be is jelentkezhet az egyes szakrendelésekre. Egyéb észrevételeit, javaslatait is a fenti elérhetőségeken teheti meg.

Célunk, hogy az Ön elégedettségére magas szakmai színvonalú szolgáltatást nyújtsunk. Ehhez szükségünk van az Önök tapasztalataira, észrevételére is, ezért kérjük tudassa ezt velünk!

Vékony Erzsébet

ügyvezető