Álomarc Cosmedica

Figyelmükbe ajánljuk Dr. Petrohai Ágnes MD. PhD. doktornő szolgáltatásait, honlapján elérhető karácsonyi akcióit!

 

A klinika vezetője Dr. Petrohai Ágnes MD. PhD.több,mint két évtizedes hazai intenzív-anestheziológai klinikai gyakorlatot követően öt évig élt Londonban, ahol a nemzetközileg elismert Chelsea and Westminster NHS Hospital főorvosa volt.

Tudományos munkáját a hazai szívátültetett betegek utókezeléséből írta, melynek 10 éven keresztül szakmai irányítója volt.
Dr. Petrohai Londonban Dr. Bob Khanna, a Nemzetközi Felsőfokú Arcesztétikai Akadémia (IAAFA – International Academy of Advanced Facial Aesthetics) elnökének mesterkurzusain szerzett esztétikai szakirányú képesítést. A mesterkurzus szakmai ars poeticája az esztétikai eljárások szinergiája volt. 

Ez a képzés része a Brit Orvosi Kamara (GMC – General Medical Council)
szakmai továbbképzési programjának.

2009-től elkezdve pedig a hazai Bőrgyógyász Kongresszusnak is rendszeres és visszatérően felkért előadója lett. Még ugyanebben az évben alapította meg az Álomarc Cosmedica Esztétikai Centrumot, ahol a klinika vezetőjeként, orvosesztétikával és szikementes arcszépítéssel foglalkozik mind a mai napig. Büszke arra, hogy szakmai pályafutását a kitartás, az elhivatottság és a folyamatos, töretlen fejlődés övezte, melyet a szakma iránti szeretete tett teljessé.

Az Álomarcban az orvos-kozmetika területeket nagy sikerrel képes összehangolni, mára már az arcszépítés területén az országban piacvezető.

 

Dr. Petrohai Ágnes: a.petrohai@alomarc.hu

www.alomarc.hu